Головна » 2016 » Февраль » 23 » Програма «Go Global» залучає навчальні заклади до створення літніх мовних
08:45
Програма «Go Global» залучає навчальні заклади до створення літніх мовних

Громадська організація «GoGlobal» спільно з МОН України реалізують програму «GoGlobalcamps», що полягає у створенні на базі навчальних закладів мовних таборів з поглибленим вивченням англійської мови.

   Прийом заявок від шкіл на участь у програмі розпочався 17 лютого. Подати заявку можна за посиланням.

   За результатами мотиваційного конкурсу близько 150 шкіл-учасниць  отримають статус «GoGlobal camps».

   Мета проекту: показати дітям, що вивчення мов - це легко і просто.

   «Наразі доступ до сучасних та цікавих мовних таборів, через їх ексклюзивність та нішевість, має дуже вузьке коло дітей. Також не у всіх батьків є фінансова можливість відправити школярів за кордон в мовний табір. Тому було вирішено організувати такі табори в Україні та зробити їх доступними для багатьох», - розповідають  у Громадській організації GoGlobal.

   У межах проекту буде створено спеціалізований веб-ресурс -  координаційний інформаційний центр. Там міститиметься вся необхідна методична інформація: навчальні програми, спеціалізовані роздаткові матеріали, сценарії, плани занять та медіатека з ліцензійними відеоматеріалами.

   До роботи в таборах також буде залучено іноземних волонтерів - носіїв мови. Їх основним завданням стане надання допомоги вчителям у проведенні  різноманітних навчальних та розважальних заходів для дітей.

 

 

Категорія: Рік англійської мови | Переглядів: 564 | Додав: Адміністратор_01 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: